Guesthouse Golden Goose

Har man brug for at overnatte i Kittilä – hovedbyen for Laplands største vinterdestination Levi – så er Golden Goose en hyggelig og billig alternativ for de traditionelle hoteller.

Guesthouse Golden Goose (Majatalo Kultainen Hanhi) ligger i Kittilä centrum, tæt ved de vigtigste services og transportforbindelser. På trods af den centrale beliggenhed er omgivelserne dog rolige.

Værelserne findes i forskellige størrelser (enkelt, dobbelt og med mulighed for ekstra seng), og forskelligt udstyret (med eget badeværelse eller med fælles bad, nogle med eget køkken). Ellers er der mikroovn, kaffemaskine og vandkoger i gangen til frit benyttelse. Ligesom husets sauna er frit tilgængelig for alle gæster. Ingredienser til “lav-selv-morgenmad” kan bestilles i receptionen. TV og trådløs internet i alle værelser.

Der er også mulighed for rejsende med autocamper eller campingvogn at holde i baggården, og få tilkoblet strøm samt benytte sauna og vaskerum i huset.

Golden Goose er en familievirksomhed, drevet i fire generationen siden stiftelsen i 1921. Udover at være gæstehus, bor ejerfamilien også selv i huset.

Guesthouse Golden Goose
Valtatie 42
FIN-99100 Kittilä
www.goldengoose.fi