Natur, kultur og kvalitetsferieoplevelser!

Tag til Finland og få en fredelig, naturskøn ferie i 100 % ægte, finske omgivelser. Væk fra overfyldte europæiske motorvej med risiko for store kødannelse, forurenede strandområde og for varmt klima, hvor man kun kan opholde sig i klimatiserede hotelværelser.

I Finland finder man fred og ro. Kun 270 km fra Helsinki, ligger byen Jyväskylä midt i mellem naturskønne søområder med utallige oplevelsesmuligheder.

Byen med sin 80.000 indbyggere, tilbyder noget for hver en smag. Neste Rally Finland, Sommer Jazz, Alvar Aalto arkitektur, eventyr- og aktivitetscenter Viherlaakso, Saunamuseum i Muurame, sejlture på søerne, kunstudstillinger, boligmesse, sommerteater og meget mere.

Omkring 1,5 milj. besøgende årligt har skolet de ansatte i rejse- og turistbureauer til at yde en effektiv og professionel service med gode sprogkundskaber og velfungerende nformationssystemer.

“Alt om Jyväskylä” informationer får du ved henvendelse til Matkatoimisto Jyväskylään! OY, www.jyvaskylaan.com

Tuula Poutanen

Direktør Tuula Poutanen og hendes personale vil sørge for at realisere dine ønsker og planer om ferie, konferencer, møde eller andre begivenheder, der måtte være aktuelle.

Den varierede midtfinlandske natur med de mange søer, sommerhuse, børnevenlig atmosfære og utallige aktivitetsmuligheder har gjort denne del af Finland til et eftertragt rejsemål for mange.

For børnefamilier er det en god ide at leje “kesämökki” et sommerhus ved en sø. Alle udlejnings sommerhuse har udendørs grill, egen sauna og en robust robåd eller evt. en motorbåd.

Prisniveau alt efter bekvemmeligheder og sæson fra ca. EUR 250 til EUR 800 pr. uge. Lidt nord fra Jyväskylä ligger der et smukt beliggende Best Western hotel PRIIMUS. Der er 50 værelser, en del allergivenlige, røgfrie og handicapvenlige. Fra restauranten en flot udsigt over søen Tuomiojärvi. 2 saunas, 16 m swimmingpool og meget mere.

Giv dig og din familie en nordisk oplevelse med midnatssol, smuk natur og uforglemmelige minder fra de tusinde søers land.